Skärmavbild 2014-07-23 kl. 09.37.05

Jag har en musikavdelning på den här hemsidan där jag har haft några musikaliska alster liggande.

Nu har jag fyllt på lagret, rejält, med nästan alla låtar som jag spelat in och överfört till digitalt format vid någon tidpunkt i livet. Det är långt ifrån alla låtar jag har gjort men de spänner ändå en 20-årsperiod och mitt liv på fem kontinenter. En period då jag till största delen befunnit mig utomlands eller studerat på annan ort och inte har så många minnen delade med människorna jag lever och umgås med i dag. Faktum är nästan ingen av de jag har omkring mig nu har hört mig spela eller vet att jag ens hållit på med sådant här.

Men för mig utgör låtarna viktiga tidsdokument på det vis att jag har många minnen upphängda på var och en dem. Det är saker jag lagt ner tid, själv och hjärta på genom åren och även om det känns lite skämmigt att lägga upp några av de äldre visorna så är det samtidigt roligt att ha en karta över min egen musikaliska utveckling.

Och framför allt så utgör de en del av vem jag har varit, är och blir som människa. Ni behöver inte gilla det, eller ens lyssna för den delen, men när låtarna ändå existerar och jag inte anser mig ha något att skämmas för så är det bättre att de ligger här än försvinner och glöms bort för alltid.

Framöver kommer jag inte bara att lägga upp de nya låtar jag gör utan även försöka spela in några av de gamla som jag fortfarande minns melodierna på.

Klicka här för att gå till musiksidan.